10% Off For Bestillinger I Løpet430€ | Kupongkode: DO11NLW . | Gratis frakt

Mode stijl ontwerp Moncler Jas Herren Sale

Posted by admin 07-10-2017 0 Comment(s)

En binnenkort om Moncler Sale seizoen te dragen, zullen we druk Moncler down jacket kopen. Is het niet iedereen dat een donsjack kan herkennen, is het goed of slecht? Anders hebben sommigen een echte donsjack gekocht, en sommigen kochten een niet-reguliere fabrikant van de productie. Koop dan een kleine serie netwerken om u te informeren hoe het meten van een slechte jas goed of slecht is.

Moncler Jas Herren hoe te beoordelen hoe de kwaliteit van de jas te beoordelen

Wat is de beste kasjmierjas. Allereerst wordt van de productlabel op de vulstof, de algemene fabrikanten, op het productvuller gemarkeerd, zoals vulmiddel voor de "250 gram 600FP 90% witte eend naar beneden", verwijst naar de donsjack vol 250 gram van 600 pluizig Graad kasjmier voor 90% van de witte eend naar beneden.

Door de hand naar het intuïtieve gevoel kan ook bepalen wat de kwaliteit van Moncler Jas, algemene haarstam voelen is niet duidelijk dat de hoge hoeveelheid kasjmier, en omgekeerd met lage kasjmier Maar het is belangrijk om op te merken dat als je geen haartrompet voelt, het waarschijnlijk gebruikt wordt om de vulling van de Vliegende zijde te gebruiken. Vliegende draad is aan het veeren van de veren van het korte haarhaar, warm en arm, maar ook niets los, gewassen na het koeken.

 

De kwaliteit van Moncler donsjack kan ook rekening met de observatie veerkrachtige veer, Moncler donsjack veerkracht tot op zekere hoogte, weerspiegelt de mate van pluizige naar beneden, kunt u een donsjack afgevlakt na het uitzetten Moncler, Moncler donsjack zetten kunt kijken naar de korte hersteld binnen de gestelde termijn. Vooral om iedereen eraan te herinneren dat het niet 100% anti-cashmere-jas is, is een goede donsjack.

(1), de hoeveelheid kasjmier: de hoeveelheid kasjmier is niet een maat voor de kwaliteit van de veer, het verwijst naar een donsjack vol met al het gewicht van beneden. Algemeen kasjmiervolume van buitenaf, volgens het doelontwerp van de verschillende in de 250-450 gram of zo.

(2), met de hoeveelheid geld (down content): kasjmier kasjmier is het percentage cash down, meestal uitgedrukt als een percentage. Outdoor kasjmier trui is over het algemeen meer dan 80%, de oppervlakte van de gegevens die 80% van de kasjmier, veer voor 20%.

(3), vulvermogen (vulkracht): pluizige graad is een belangrijke indicator van de mate van veerisolatie, verwijst onder bepaalde omstandigheden, elke ounce (30 gram) naar het volume van kubieke inch van de waarde. Zoals een ounce down space bezet met 600 kubieke inches, zei de pluizige pluizige graad van 600. Hoe hoger de pluizige fluff, die aangeeft dat hetzelfde onder de hoeveelheid veren onder een groter volume van de lucht kan worden vastgezet om warmte-isolatie en isolatie te verhogen, hoe beter de warmte van de veer. Fluffy in het land is niet een rigide indicator, en de relatieve fout van de meting is ook groter.