10% Off For Bestillinger I Løpet430€ | Kupongkode: DO11NLW . | Gratis frakt

Moncler LAUN Classic Neckline Zwart Parka

Posted by admin 12-01-2018 0 Comment(s)

Vandaag de dag, Goedkope Jassen Dames Moncler stijl meer en meer, mode, slanke jassen Moncler populair geworden, maar sommige mensen maken zich zorgen dat deze jas is niet warm, nog steeds het dragen van een dikke donsjack, wikkelde zich als "dumplings."
Wil je temperatuur? Of demeanor? Onlangs hebben enkele media koos Uniqlo, Metersbonwe andere merken van 4 donsjack, de nationale kleding en thuis textielproducten Quality Inspection Center (Chongqing) -test evaluatie van meerdere projecten. Omlaag vier monsters van dit experiment, Uniqlo en senior lichtgewicht bodywarmer winter tij BUNADA dunne mannelijke modellen donsjack is dun en licht jasje, dik Goedkoop Moncler Parka Dames Metersbonwe mannelijke, m dauw Koreaanse vrouwen lange sectie van Moncler donsjack behoren te verlengen, plus Donsjack.

De inspecteurs testten de lading en kasjmier van vier monsters.

"Neem eerst naar beneden en veren gescheiden, kasjmier en zijde, en vervolgens van de sub-pool." Testers genoemde eerste geïsoleerde Moncler ARBU Fixed Hood Turtleneck Zwart Parka Wool Flannel Dames 41466662HV vulstof ruwe beeldmateriaal en andere verontreinigingen, de rest naar beneden, gewogen lading omlaag bedrag.

Vervolgens, de inspecteurs naar beneden de fluwelen en fluwelen zijde gescheiden, afgewogen een goede thermische isolatie fluweel gewicht, het berekenen van de hoeveelheid kasjmier. Experimentele resultaten: uit de test bleek dat twee Moncler donsjassen die in de fysieke winkel zijn gekocht, het velours- en fluwelen volume laden, voldoen aan de standaardnorm. Taobao online aankoop van twee donsjack, het label gaf geen lading fluwelen volume, niet in staat om de hoeveelheid lading evaluatie op te laden.

Uit de testresultaten blijkt echter dat het cashmere-gehalte van twee online-winkelmonsters slechts ongeveer 70% bedraagt, de opgegeven pagina niet bereikte "met een kasjmiergehalte van 90% van de senior thermische isolatie naar beneden." "Hoe hoger de voluminositeit is, hoe meer de luchtopslag Moncler LAUN Classic Neckline Zwart Parka Virgin Wool/Polyamide Dames 41466436VU, die effectief binnen en buiten de mantel kan voorkomen dat de luchtstroom." Testers uiteengezet in een hoeveelheid overeenkomend met de lading omlaag, hoe hoger de volumineusheid betere thermische eigenschappen. Experimentele resultaten: In overeenstemming met de relevante normen, donsdons niet minder dan 14 cm. Testen gevonden dat de hoeveelheid van kasjmier is niet aan de netto aankoop van twee jassen, één dicht bij de standaard cut-off waarde meter lange sectie van de Koreaanse vrouwen die waren blootgesteld Moncler donsjack loft is slechts 13,1 cm, is minderwaardige producten.

Test vond ook dat de vier Moncler donsjack in de lichtste UNIQLO licht vest lichtgewicht dons bereikte 18,1 cm. "Dit cijfer is erg hoog, wat ook verklaart waarom sommige thermische prestaties van een licht donsjack ook erg goed zijn." Zei Detector.

Geïntegreerde lading fluwelen volume, fluwelen volume, pluizige drie testindicatoren, verdikt, verlengd Mi Lu Koreaanse versie van de lange paragraaf Moncler veer warme prestaties is de ergste.

 

Koop donsjas, probeer deze drie slagen

Hoe het kopen van een lichte en warme donsjack het? Nationale kleding en binnenlandse textielproducten Quality Inspection Center (Chongqing) experts hebben praktische methoden gegeven.

1. Zie: donsjack met kasjmier, cashmere-volume, hoe hoger de betere thermische prestaties. Tegelijkertijd hangt het ook af van de samenstelling van dons, ganzendons warmte beter dan eendendons.

Onder normale omstandigheden, kleren van dezelfde maat, lichter gewicht, hoe beter de kwaliteit. In het geval van hetzelfde gewicht, moet het volume meer dan tweemaal het katoen zijn.

2. Handaanraking: Voel dat er een te groot, te dik lang haarstuk of haarterriër is, wat aangeeft dat de hoeveelheid kasjmier niet te hoog is. Handen kneden donsjack, als er pluche boren, donsjack stof anti-fluweel prestaties niet goed is, van invloed op de warme, is het raadzaam niet te kopen. 3. Vouwen: het grootste deel van de naar beneden wijst niet op de mate van pluizig, hoe te beoordelen? Het donsjack is tot de minimumtoestand gevouwen en u kunt de status-quo in korte tijd herstellen, wat wijst op een hoog volume en een hoog cashmere-gehalte, in tegendeel, het volume is niet hoog.