10% Off For Bestillinger I Løpet430€ | Kupongkode: DO11NLW . | Gratis frakt

Populair Mode Moncler Parka Heren Donsjack

Posted by admin 20-01-2017 0 Comment(s) Moncler Donsjas Heren,

 

Je zult vaak reizen naar Zuid-Korea vatte het fenomeen, hoe te oordelen een Koreaanse of Chinese, gewoon, het dragen van een donsjack 99,9% van de Chinese bevolking. Om fotocollectie van de zelfde naam Dan Holdsworth's beginnen, en het uitzoeken van een beeld van de prachtige sneeuw fotografie loading in de vorm van een donsjack, bodywarmer top, broeken en tassen en andere enkel product, is visueel zeer opvallend.

 

Om te zeggen dat 's werelds moeilijkste mooie kleren om kleding die Moncler donsjack, onhandig opgeblazen lelijk huis moet dragen! Het is gewoon een kraan-achtige!

 

 

Je zult vaak reizen naar Zuid-Korea vatte het fenomeen, hoe te oordelen een Koreaanse of Chinese, gewoon, het dragen van een donsjack 99,9% van de Chinese bevolking. Mensen concreter, warmte altijd voorop, maar het gezicht en Johns zijn gelijk katastrofisch bestaan ​​jacket, velen geen keus.

 

Het Italiaanse merk Moncler LOGO hoofdletter "M" en een Gallische haan samenstelling, die bestaat uit drie Franse opgericht en leidde het aan de wereld van de mode is het toppunt van Italiaanse kleding zakenman Remo Ruffini, door middel van het inhuren van front-line grote modeontwerper, cross-border samenwerking, ster effect, zet zich op basis van de robuuste Moncler Parka Heren gezien de "mode" van de ziel, en uiteindelijk zowel intern als extern, een rode hand.

 

Moncler 2016 herfst en winter in grote reeks van advertenties, maar ook nodigde de ultra-populaire file siblings supermodel Lucky Smith en Pyper Smith gemeenschappelijke interpretatie, blockbusters jas Verenigde Staten is dood. Dit jaar Moncler is fashion golven geduwd. Als we zeggen, Moncler (Moncler) in de wereld is een donsjack hoe soort functie? Op de zak industrie, ongeveer gelijk aan Hermes, LV, Dior. Moncler hebben opgeroepen voor de "Yu Huang," Koningin omlaag gemeenschap, hoewel dominant naam, natuurlijk duizend hoogwaardigheidsbekleders Qianhuhouyong ster, bijna iedereen binnen een binnenlandse sterren, Faye Wong, Maggie Cheung, Fan Bingbing, Shu Qi, Rihanna, Tony Leung en zo zijn haar thuis trouwe poeder.