10% Off For Bestillinger I Løpet430€ | Kupongkode: DO11NLW . | Gratis frakt

Wie zegt donsjack is mode-isolator

Posted by admin 12-09-2017 0 Comment(s) Moncler Donsjas Dames,

Na een paar keer in de wintersprint heeft Guangzhou eindelijk een stabiele winter binnengekomen. Wandelen op de weg om veel mensen te zien zijn uit de donsjack en is een beetje overdreven ~


Ik ben op de Moncler winterjas geen liefde, niet gedwongen om het niet te dragen. Maar op twee weken naar Peking, droeg niet jas af, maar ook een directe verkouzing ~ dus, hoe dan ook, geen liefde, we kunnen het nog steeds niet zonder. In de komende tien twintig graden van plaats, om de kou uit te houden, naast bont buiten, kan alleen rekenen op donsjack.


Moncler winterjas is een mode-isolator, je wilt de temperatuur hebben om de levensstijl te houden, er is geen manier? In feite schreef vorig jaar een donsjackartikel (poke hier kan je wardrobe wakker worden || donsjack kan alleen maar een mode-isolator zijn), Weet niet of je iedereen moet helpen? Als u die methoden uitpakt of de kledingkast in de donsjack niet in de mode kan zetten. Dat, koop een nieuwe bar! Vandaag aanbevolen deze donsjack, zelfs als je in een plaats woont, kan je alleen winterjas dragen, maar ook modieus zonder druk. De riem vastgebonden kan ook niet een beetje toevoegen. Fashion Week Street shooting, Moncler Jas Sale frequentie is niet hoog. Meestal zie je de sterren om jas te dragen, naast de achtergrond is de bemanning, de stijl is meestal lang aan de enkel van puur zwart, een blik die puur warm is en schoonheid niets te doen. Er is echter een donsjack in de straatopname of tv-serie, met een hoge flopsnelheid - Parkerjas Moncler-donsjack. Je mag het niet nodig hebben, maar je moet het gezien hebben. De frequentie van Parker jas in Koreaans drama is hoog. In het vorige hit het Koreaanse drama "Pinocchio", zijn mannen en vrouwen graag aan het dragen


Moet toegeven, tegenover het noorden van ijs en sneeuw, en alleen zo opgeblazen Doudoune Longue Moncler Femme kan weerstaan. Anders zullen we het niet liefhebben en haten. In de "van de sterren van jouw", duizenden lof als de professor tot de tijd om te dragen, draagt ​​ook een jasjackjack.

We zijn eerst wetenschap over de klassieke Moncler Winterjassen Dames Parker jas. Moncler Pike jassen zijn afkomstig uit Eskimo, ze zijn in staat om de kou te weerstaan, gemaakt van een bont jas met dierenbont. De rand van de hoed die dierenbont kan ook het gezicht warm houden. Later werd deze wind- en sneeuwjas gebruikt door het Amerikaanse leger, gebruikt om de soldaten in de Koreaanse Oorlog antivries te gebruiken, en deze sneeuwhoed met de naam "Parka". Het voelen van de Amerikaanse militaire mode, voor de mode-industrie heeft veel klassiek enkel product bijgedragen (hier een ander knap enkel product zien). Later, beschermt Parker van het leger naar de volks, door veel mode tot de mensen van de steun, stijl en kleur steeds diverser. Olijfgroen is Doudoune Longue Moncler Parker jas de meest klassieke kleur, en Parker jaslengte is matig, beide kunnen warm blijven, het heeft geen invloed op de actie.

De binnenlaag van het haarontwerp om deze jas ook goed uit te maken, is de thermische coëfficiënt gegarandeerd. Parker jas is niet allemaal vol met beneden, maar veel merken zijn uit Parker jas modellen Moncler donsjack. Met inbegrip van het populaire Koreaanse merk, de straat die het hoogste aantal Canadese gans schiet, enz., Hoewel sommige niet strikt in de zin van Parker-jas zijn, maar op basis zijn van wat veranderingen in de details van het temperament of de hele weg doen.


In vergelijking met andere donsjack, is Moncler Parker donsjack meer knap. Als u naar het laatste jaar van de duw kijkt, vindt u het in lijn met de meeste selectieprincipes.


Naadloos ontwerp, om het visuele gevoel van Michelin te vermijden. In de vorige duw heb ik gezegd dat het naadloze ontwerp van de donsjack nog dunner is. De meeste van de donsjassen zullen het opgeblazen dragen. Naadloos ontwerp van de Parker jas donsjack kan een perfecte ontsnapping zijn van deze verlegenheid.


Kijk naar het contrast. Miss Emma aan de rechterkant is geen schoot. Mensen die de kraag niet houden, kunnen een verwijderbare bontkraag kopen, het is netjes. Casual met een zwarte potlood broek (poke hier kan zien), ziet er erg knap uit. Materiaal stijf sommige, zal waarschijnlijk typen. Naast het naadloze ontwerp zal het materiaal stijf zijn dan het materiaal zachte donsjack is dunner, maar ook meer type. Met zwarte leren broek en motorfiets laarzen, die zei dat de down jacket is niet modieus? Vorig jaar geplaatst deze foto, nu kijk of voel mooi. Als u Moncler Parker jasjack koopt, moet u wind- en sneeuwbestendig materiaal kopen, stijf en koud. Maar om dat dun te zeggen, of koop een stevige kleur beter. Vele mensen raden aan om korte kortjassen te kopen, die een beetje kort kleden, opgeblazen beetje minder mode een beetje meer. Maar mijn mening is het tegenovergestelde, in de lange sectie zijn het gemakkelijkst te controleren, maar ook het meest geschikt voor de meeste mensen. De lengte van deze ruimte is ook geweldig. Korte paragraaf op de wedstrijd en de eisen van het lichaam is eigenlijk hoger, met name de benen dikke PP big sister, naar zorgvuldig geselecteerde korte sectie. Of het nu een Michelin-paragraaf Moncler-jas of Parker-jasmodel betreft, moet kort worden beschouwd als een korte sectie. Hoe korter, hoe meer geschikt voor papieren mensen. Lang en enkel stijl, is de ster in de studio om de kou te houden. Maar omdat Parker jas is relatief dik, dus het is makkelijk te drukken. Habibi is beter te controleren.